Πώς αλλάζω την φωτό (avatar) στο προφίλ μου

rena1310416 Super User
0
image
1. Στην αριστερή επάνω μεριά κάθε σελίδας υπάρχουν οι ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ κάντε κλικ στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

image
2. Κλίκ στο PROFILE
3. και στην ΑΛΛΑΓΗ

image
4. Κλικ στο κουμπί αριστερά (από αρχείο) αν θέλετε ν'ανεβάσετε την φωτό από τον υπολογιστή σας, ή στο κουμπί δεξιά( από URL) εάν έχετε ανεβάσει την φωτό σας σε κάποιο σάϊτ όπως το photobucket
5. Αν επιλέξετε από αρχείο: τότε κάντε κλικ στο BROWSE, βρείτε την φωτό κάντε κλικ στην φωτό, κλικ open και κλικ στο 6. UPLOAD
Αν επιλέξετε από URL: τότε κάντε paste το IMG URL ή το direct link και κάντε κλικ στο 6.UPLOAD

image
7. Η τελευταία εικόνα στις "recent uploads" είναι η φωτό σας κάντε κλικ

Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
Αν έχετε άλλες ερωτήσεις κάντε κλικ στο όνομά μου rena1310416 επισκεφτείτε το προφίλ μου κάντε πόστ εκεί ή στείλτε μου μύνημα και θα προσπαθήσω ν'απαντήσω το συντομότερο,
Ευχαριστώ Ρένα.
image

EDIT: συγνώμη για τις φωτό που εξαφανίστηκαν, τώρα τις ανέβασα σε άλλο σάΪτ και ελπίζω να μείνουν εκεί :)
InsaneHacker1231 User
0
imageΚινούμενες εικόνες μορφής .gif τις ανεβάζουμε για εικόνα προφίλ ακολουθώντας την ίδια διαδικασία ή με διαφορετικό τρόπο;
rena1310416 Super User
0
Αν εννοείς εννοείς ως status, δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Σίγουρα όμως λειτουργεί με bbcodes όπως για παράδειγμα, η παρακάτω εικόνα.
image

Τοποθέτησα ανάμεσα στα bbcodes το img URL. Σημαντικό είναι το IMG να είναι στα κεφαλαία

[IMG]http://i1070.photobucket.com/albums/u489/learn4free/smilies/summer_54_text.gif[/IMG] 

Τώρα αν εννοείς ως avatar το δικό μου είναι .gif και το ανέβασα με αυτόν τον τρόπο. Θα με βοηθούσες περισσότερο αν μου έδειχνες το .gif πάντως.

EDIT: Eίδα σε άλλο post ότι το πρόβλημά σου είναι στο avatar όπως του φίλου εδώ, https://kat.ph/community/show/39443/?page=3#comment10798879 από ότι βλέπω ο Smittech34159 προτείνει σαν λύση να σβήσεις τελείως το avatar που έχεις, να κάνεις save και μετά πάλι την ίδια διαδικασία για να το ανεβάσεις, (με photobucket URL) αλλά βασικό είναι να είναι 100 x 100, βλέπε σχόλιο για την μετατροπή που έκανε ο wrong user link από 100 x 51 σε 100 x 100 και δούλεψε. Αν δεν δουλέψει και πάλι ... τότε ζήτα βοήθεια από έναν μοντερέϊτορ.

Last edited by rena1310416, 9 months ago

InsaneHacker1231 User
0
Αυτήν θέλω να βάλω για avatar για αρχή... imageβέβαια θέλει μια σμίκρυνση πρώτα πιστεύω,θα δοκιμάσω με το Photoshop CS5 να την πειράξω λίγο...

Last edited by InsaneHacker1231, 9 months ago

rena1310416 Super User
0
'Εκανα μετατροπή στο .gif σου σε 100 x 100 και είναι 47,89 kB, και ακολούθησα την παραπάνω δισδικασία, αφαίρεσα τελείως το δικό μου άβαταρ, έκανα save και upload το καινούριο και λειτουργεί. Ορίστε λοιπόν image και το img url
http://img6.imagebanana.com/img/iucghwsl/100x100.gif
InsaneHacker1231 User
0
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!lovelinessΑαα μια απορία ακόμα την εικόνα αυτήν την ανέβασες και την σμίκρυνες σε site(όπως βλέπω στο imagebanana.com ) για να μπορέσεις να την ανεβάσεις με αυτό το img URL ,δεν μπορείς να την ανεβάσεις κατευθείαν από εκεί που την αποθηκεύεις αφού την επεξεργαστείς με Photoshop ή άλλο πρόγραμμα και μετά να την ανεβάσεις για avatar χωρίς το img URL(δεν γίνετε και με αυτόν το τρόπο με διαστάσεις 100x100;)!shocked

Last edited by InsaneHacker1231, 9 months ago

rena1310416 Super User
0
αφού αποθήκευσα το .gif σου στον Η/Υ μου, του έκανα σμίκρυνση με το

unknown torrent

και μετά το ανέβασα στο http://www.imagebanana.com/ (μπορείς να χρησιμοποιήσεις photobucket) και από εκεί πήρα το URL για να το ανεβάσω εδώ. φυσικά και γίνεατι κατευθείαν απο το Η/Υ σου.

Στο imagebanana μπορώ να μικρύνω μόνο εικόνες απλές όχι .gif

Last edited by rena1310416, 9 months ago

InsaneHacker1231 User
0
Εντάξει τώρα τα κατάλαβα όλα!Ευχαριστώ ξανά για την βοήθεια!wink
rena1310416 Super User
0
Κανένα πρόβλημα να'σαι καλά biggrin

Select Your Language

Report a bug